Nästa vecka, 7 augusti, startar ridskolan igen. Hurra! 

Söndag 20 augusti är alla våra elever välkomna till vårt ridhus kl 13.15 där vi kommer att ha ett godisregn! Alla får även ta med sig en kompis som man vill visa ridskolan för 🥰 För att vi ska få ett hum om hur många som kommer får ni gärna skicka ett mejl till oss (ni som har anmält er kommer inte få någon bekräftelse, men vi räknar in er i godismängdsberäkningen). 

Samma dag (20 augusti) kommer vi även att ha shettishoppet, där de lite yngre barnen får hoppa en bana på vår fina nybyggda shettishinderpark. Läs mer och anmäl ditt barn här: https://aleponnyranch.com/kurser/

Söndag 3 september har vi nästa arrangemang. Det blir en ny rolig familjedag med ponnyridning, tävlingar och lite nya roliga aktiviteter. Håll utkik på vår Instagram eller Facebook så kommer mer info. Passa även på att tipsa era vänner om att vi har lediga platser på både shettis. och ponnyridskolan – från nybörjare till mer erfarna. 

Vi har aldrig haft något som heter igenridning vid frånvaro, däremot har vi under en tid provat konceptet att man på plats kan se om det finns ledigt. Vi förstår att det är tråkigt när man missar, men då det går ut över alla, såväl elever som ponnyer, har vi för allas skull bestämt att ta bort detta helt. Instruktörerna hinner inte ta hand om en ny tillfällig elev och det blir inte bra i gruppen eller för hästplaneringen. Vi uppskattar såklart att ni ändå meddelar oss om ni inte kommer, då det underlättar för vår planering av hästarnas schema. Genom att ni meddelar oss när ni inte kommer, kan vi planera in bonusvila för den häst som behöver. Vi har också beslutat att ta bort extralektioner av samma anledning.

Ni får ha det så gott, så ses vi inom kort!Shettishoppet
Shettishoppet