Priser

 

Nedanstående priser gäller för abonnemang på shettisridskola och ponnyridskolan under höstterminen 2022 (priserna kan komma att justeras vid termins- eller periodsbyten). Våra grupper är små med max 6 elever på shettisridskolan, och max 7 elever på ponnyridskolan.

Betalning sker alltid i förskott två gånger per termin via fakturor som skickas till din e-post. På din första faktura tillkommer en introduktionsavgift på 100 kr.

174 kr/lektion

30-minuterslektion

För en 30-minuterslektion i veckan betalar ni 1914 kr (för 11 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

261 kr/lektion

45-minuterslektion

För en 45-minuterslektion i veckan betalar ni 2871 kr (för 11 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

348 kr/lektion

60-minuterslektion

För en 60-minuterslektion i veckan betalar ni 3828 kr (för 11 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

Specialgrupper

Lördagsgänget & hoppgrupp

Vi har några specialgrupper för dig som redan rider hos oss på ridskolan, och som vill ha ut lite mer av sitt hästintresse. Läs mer på: aleponnyranch.com/specialgrupper