Priser

 

Nedanstående priser gäller för abonnemang på shettisridskola och ponnyridskolan under vårterminen 2023 (priserna kan komma att justeras vid termins- eller periodsbyten). Våra grupper är små med max 6 elever på shettisridskolan, och max 7 elever på ponnyridskolan.

Betalning sker alltid i förskott två gånger per termin via fakturor som skickas till din e-post. På din första faktura tillkommer en introduktionsavgift på 100 kr. Är ni fler i familjen som rider eller vill du rida mer än en gång i veckan, då får ni 20 % familje- och mängdrabatt på de billigaste grupperna (förutsatt att fakturorna ska skickas till samma fakturamejladress).

174 kr/lektion

30-minuterslektion

För en 30-minuterslektion i veckan betalar ni 2088 kr (för 12 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

261 kr/lektion

45-minuterslektion

För en 45-minuterslektion i veckan betalar ni 3132 kr (för 12 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

348 kr/lektion

60-minuterslektion

För en 60-minuterslektion i veckan betalar ni 4176 kr (för 12 tillfällen) två gånger per termin (andra perioden av höstterminen är kortare och priset anpassas).

Specialgrupper

Lördagsgänget & hoppgrupp

Vi har några specialgrupper för dig som redan rider hos oss på ridskolan, och som vill ha ut lite mer av sitt hästintresse. Läs mer på: aleponnyranch.com/specialgrupper