Personal

 

 

 

Vi som jobbar på Ale Ponnyranch

Marie

Marie

Ridskolefröken och chef

Marie har ridit sedan barnsben och det var under sin ponnytid som hon var som mest tävlingsaktiv. Hon har bland annat placeringar upp till medelsvår klass och kvalat in till och tävlat i två ponny-SM i hoppning. Förutom att undervisa i ridning har Marie även arbetat med barn och ungdomar på högstadieskola.

Marie håller i de flesta lektionerna på ponnyridskolan. Annars jobbar hon typ dygnet runt med att driva gården och sköta allt. Hon äger även alla hästarna och företaget. Att Maries favoritshettis är Ester, är det väl ingen som har missat? Men ponnyn Greta har en särskild plats i hennes hjärta.

Caroline

Caroline

Ridskolefröken

Caroline har framförallt lektioner på shettisridskolan. Men hon jobbar även med häst- och stallskötsel hos oss. Tidigare har Caroline arbetat i ett tävlingsstall i 1,5 år. Och hon gick på naturbruksgymnasium med inriktning islandshäst och eget företagande. Favorithästarna i stallet är Bella och Moya, men hon har alltid haft ett svagt öga för Maya också, och det är Maya hon helst rider när tillfälle ges.

Lisa

Lisa

Ridskolefröken, kommunikatör, administratör, mm

Lisa tränar tävlingsgänget i dressyr varannan vecka, annars har hon inte så mycket lektioner längre. Hon har istället hand om all administration och kommunikation. Oftast syns hon med en kamera i handen, om hon inte står och gosar med någon häst vilket kanske är mest troligt. Lisas favorithäst är Doris, och Vivi, och Moya, och Greta, och Vera, och … Ja, ni fattar.

Hanna

Hanna

Ridskolefröken och tävlingsryttare

Hanna syns ofta på tävlingsbanorna tillsammans med våra ponnyer. Hon tränar och tävlar både i hoppning och dressyr. På måndagarna håller Hanna i hoppgruppen på shettisar, och emellanåt hoppar hon in och tar lite andra lektioner både på ponnyridskolan och shettisridskolan. Hanna jobbar även på ridlägren och kurserna.