Vi som jobbar på Ale Ponnyranch

Marie

Marie

Ridskolefröken och chef

Marie har ridit sedan barnsben och det var under sin ponnytid som hon var som mest tävlingsaktiv. Hon har bland annat placeringar upp till medelsvår klass och kvalat in till och tävlat i två ponny-SM i hoppning. Förutom att undervisa i ridning har Marie även arbetat med barn och ungdomar på högstadieskola.

Marie håller i några av lektionerna på ponnyridskolan. Annars jobbar hon typ dygnet runt med att driva gården och sköta allt. Hon äger även alla hästarna och företaget. Att Maries favoritshettis är Ester, är det väl ingen som har missat? Men ponnyn Greta har en särskild plats i hennes hjärta.

Olivia

Olivia

Ridskolefröken

Olivia började själv rida på ranchen som barn, men då under Linda och Annikas regi (de som äger och har byggt hela anläggningen). Olivia har lektioner på både ponnyridskolan och shettisridskolan, och är en mycket uppskattad ridskolefröken, med öga för detaljer. Vi får in så mycket beröm om Olivia, men här är ett litet utplock:

Tack för en fantastisk ridskola varje vecka, barnen älskar Olivia (och vi föräldrar med 😍) och att få komma till er och rida är den bästa aktiviteten på hela veckan ♥️

Olivia är grymt bra ridlärare måste jag även säga. Så kul att vi fann er!

Filippa

Filippa

Ridskolefröken

Filippa håller i både shettislektioner och ponnylektioner. 

Hanna

Hanna

Ridskolefröken

Hanna syns ofta på tävlingsbanorna tillsammans med våra ponnyer. Hon tränar och tävlar både i hoppning och dressyr. På måndagarna håller Hanna i grupperna på shettisridskolan, och emellanåt hoppar hon in och tar lite andra lektioner både på ponnyridskolan och shettisridskolan. Hanna jobbar även på ridlägren och kurserna.

Lisa

Lisa

Ridskolefröken, kommunikatör, administratör, mm

Lisa tränar tävlingsgänget i dressyr varannan vecka, annars har hon inte så mycket lektioner längre. Hon har istället hand om all administration och kommunikation. Oftast syns hon med en kamera i handen, om hon inte står och gosar med någon häst vilket kanske är mest troligt. Lisas favorithäst är Doris, och Vivi, och Moya, och Greta, och Vera, och … Ja, ni fattar.

Judith

Judith

Stall- och hästskötare/alltiallo

Judith har koll på det mesta! Undrar ni någonsin nåt kring hästarna eller stallet, är det bara att fråga Judith. Hon spenderar mycket av sin tid hos oss i stallet, både som anställd och på sin fritid. Hon är även en ambitiös tävlingsryttare och största favoriten är ponnyn Greta.

Julia

Julia

Stall- och hästskötare

Fis

Fis

Stallvärd och publikunderhållare

Katten Fis är ofta den första du möter när du kommer till oss. Hon hälsar alla välkomna och är en riktig kelgris.