Vi som jobbar på Ale Ponnyranch

Marie

Marie

Ridskolefröken och chef

Marie har ridit sedan barnsben och det var under sin ponnytid som hon var som mest tävlingsaktiv. Hon har bland annat placeringar upp till medelsvår klass och kvalat in till och tävlat i två ponny-SM i hoppning. Förutom att undervisa i ridning har Marie även arbetat med barn och ungdomar på högstadieskola.

Marie håller i de flesta lektionerna på ponnyridskolan. Annars jobbar hon typ dygnet runt med att driva gården och sköta allt. Hon äger även alla hästarna och företaget. Att Maries favoritshettis är Ester, är det väl ingen som har missat? Men ponnyn Greta har en särskild plats i hennes hjärta.

Olivia

Olivia

Ridskolefröken

Olivia började själv rida på ranchen som barn, men då under Linda och Annikas regi (de som äger och har byggt hela anläggningen). Hon har en mycket god hand med hästar och inger ett lugnt intryck som alla gillar. Olivia har lektioner på både ponnyridskolan och shettisridskolan, och har snabbt kommit in i rollen som ridskolefröken. Olivias favoritponny i stallet är Molly.

Lisa

Lisa

Ridskolefröken, kommunikatör, administratör, mm

Lisa tränar tävlingsgänget i dressyr varannan vecka, annars har hon inte så mycket lektioner längre. Hon har istället hand om all administration och kommunikation. Oftast syns hon med en kamera i handen, om hon inte står och gosar med någon häst vilket kanske är mest troligt. Lisas favorithäst är Doris, och Vivi, och Moya, och Greta, och Vera, och … Ja, ni fattar.

Maria

Maria

Ridskolefröken

Maria ser man vanligtvis uppe i luften eller på scenen, hon är nämligen luftakrobat och fakir! Men hon har många strängar på sin lyra, och hästarna har funnits med hela livet. Hon har en imponerande meritlista när det kommer till hästar, hon har bland annat tävlat högt upp i klasserna i både hoppning och dressyr. Hon är även anlitad att rida in eller rida till lite svårflörtade hästar.

Hos oss är hon ridskolefröken på shettisridskolan några dagar i veckan. Och kanske får hon våra elever att lyfta till oanade höjder, med hjälp av lite lek och fantasi? Favorithästen är antingen Doris eller Daria, det är en jämn kamp mellan dem.
Kika på hennes artistsida: www.Zeniou.nu

Hanna

Hanna

Ridskolefröken och tävlingsryttare

Hanna syns ofta på tävlingsbanorna tillsammans med våra ponnyer. Hon tränar och tävlar både i hoppning och dressyr. På måndagarna håller Hanna i hoppgruppen på shettisar, och emellanåt hoppar hon in och tar lite andra lektioner både på ponnyridskolan och shettisridskolan. Hanna jobbar även på ridlägren och kurserna.

Judith

Judith

Stall- och hästskötare/alltiallo

Judith har koll på det mesta! Undrar ni någonsin nåt kring hästarna eller stallet, är det bara att fråga Judith. Hon spenderar mycket av sin tid hos oss i stallet, både som anställd och på sin fritid. Hon är även en ambitiös tävlingsryttare och största favoriten är ponnyn Greta.

Fis

Fis

Stallvärd och publikunderhållare

Katten Fis är ofta den första du möter när du kommer till oss. Hon hälsar alla välkomna och är en riktig kelgris.