Vi som jobbar på Ale Ponnyranch

Marie

Marie

Ridskolechef

Marie har ridit sedan barnsben och det var under sin ponnytid som hon var som mest tävlingsaktiv. Hon har bland annat placeringar upp till medelsvår klass och kvalat in till och tävlat i två ponny-SM i hoppning. Förutom att undervisa i ridning har Marie även arbetat med barn och ungdomar på högstadieskola.

Marie jobbar typ dygnet runt med att driva gården och sköta alla hästar. Hon äger även alla hästarna och företaget. Att Maries favoritshettis är Ester, är det väl ingen som har missat? Men ponnyn Greta har en särskild plats i hennes hjärta.

Alexandra

Alexandra

Ridskolefröken

Filippa

Filippa

Ridskolefröken

Filippa är, precis som alla våra ridskolefröknar, mycket uppskattad, och vi får ofta höra och läsa detta från våra kunder. Hon har en fantastisk förmåga att se alla barn, berömma och sprida sin glada hjärtliga energi. Filippa håller i dagsläget i alla ponnylektioner måndag-torsdag men hoppar även in på shettis när det behövs. Filippa har tre egna hästar och tävlar främst i hoppning med hennes häst Asta, som hon dessutom köpte ifrån Ale Ponnyranch. Hennes största favoriter bland ponnyerna är Dennis, Solveig, Kajsa och Manne såklart!❤️



Amanda

Amanda

Ridskolefröken

Amanda är en glad tjej med ett stort hästintresse. Hon tycker även att det är roligt att jobba med barn och ungdomar. Hon är uppvuxen på en hästgård, och har en D-ponny som hon tävlar med – främst i hoppning, men även lite fälttävlan. 

På ridskolan är favoriten vår söta lilla Ulla-Bella.




Lisa

Lisa

Administratör, kommunikatör

Lisa har hand om administration och kommunikation för ridskolan, och skapar hemsida, marknadsföringsmaterial och produkter till shoppen, mm. Det är oftast hon som svarar på mejl som rör administrativa ärenden, och sätter in nya elever i grupper, osv. Får ni en faktura från oss så är det garanterat hon som har knappat in siffrorna.

Oftast syns hon med en kamera i handen, om hon inte står och gosar med någon häst vilket kanske är mest troligt. Lisas favorithäst är Vivi, och Greta, och Vera, och Bella, och Iris, och Musse, och Pilot och … Ja, ni fattar.

Linda

Linda

Vikarie

Glad ponnymamma som är vikarie hos oss.

Rider själv och har en dotter som är ute och tävlar sin ponny i hoppning. Tydlighet, pedagogik och samspelhet är grunden i Lindas undervisning. Favoritponny på Ale Ponnyranch är Ester…och Vera…och Dollie ♥️

Skyler

Skyler

Stallkatt

Vår stallkatt Skyler är en väldigt(!!!) social dam som gärna säger hej. DOCK gillar hon också att hoppa in i och utforska nya bilar…  Så vi ber er alla hålla ett litet öga på henne när ni är här, så hon inte råkar följa med nån hem av misstag 😁.