Vi som jobbar på Ale Ponnyranch

Marie

Marie

Ridskolechef

Marie har ridit sedan barnsben och det var under sin ponnytid som hon var som mest tävlingsaktiv. Hon har bland annat placeringar upp till medelsvår klass och kvalat in till och tävlat i två ponny-SM i hoppning. Förutom att undervisa i ridning har Marie även arbetat med barn och ungdomar på högstadieskola.

Marie jobbar typ dygnet runt med att driva gården och sköta alla hästar. Hon äger även alla hästarna och företaget. Att Maries favoritshettis är Ester, är det väl ingen som har missat? Men ponnyn Greta har en särskild plats i hennes hjärta.

Olivia

Olivia

Ridskolefröken

Olivia började själv rida på ranchen som barn, men då under Linda och Annikas regi (de som äger och har byggt hela anläggningen). Favorithästarna hos oss är främst Iris och Molly. Olivia håller i lektioner på både ponnyridskolan och shettisridskolan, och är en mycket uppskattad ridskolefröken, med öga för detaljer. Vi får in så mycket beröm om Olivia, men här är ett litet utplock:

Tack för en fantastisk ridskola varje vecka, barnen älskar Olivia (och vi föräldrar med 😍) och att få komma till er och rida är den bästa aktiviteten på hela veckan ♥️

Olivia är grymt bra ridlärare måste jag även säga. Så kul att vi fann er!

Filippa

Filippa

Ridskolefröken

Filippa är precis som Olivia mycket uppskattad, och vi får ofta höra och läsa detta från våra kunder. Hon har en fantastisk förmåga att se alla barn, berömma och sprida sin glada hjärtliga energi. Filippa håller i både shettislektioner och ponnylektioner. Hennes största favoriter bland ponnyerna är Wila och Manne. 

Lisa

Lisa

Administratör, kommunikatör

Lisa har hand om administration och kommunikation för ridskolan, och skapar hemsida, marknadsföringsmaterial och produkter till shoppen, mm. Det är oftast hon som svarar på mejl som rör administrativa ärenden, och sätter in nya elever i grupper, osv. Får ni en faktura från oss så är det garanterat hon som har knappat in siffrorna.

 Oftast syns hon med en kamera i handen, om hon inte står och gosar med någon häst vilket kanske är mest troligt. Lisas favorithäst är Vivi, och Greta, och Vera, och Wilma, och Iris, och Musse, och Pilot och … Ja, ni fattar.

Fis

Fis

Stallvärd och publikunderhållare

Katten Fis är ofta den första du möter när du kommer till oss. Hon hälsar alla välkomna och är en riktig kelgris. 

Jennifer

Jennifer

Ridskolefröken