Kurser

 

Under skolloven har vi ofta olika ridkurser. På dessa ingår både ridning och hästskötsel. Ibland har vi Pay & Jump-kurs på helgen, där rider du hopplektion och sedan får du rida en Pay & Jump-runda på hoppbanan. Alla vinner en rosett! Välkomna att anmäla er, både ni som rider hos oss, men även ni som inte rider på vår ridskola i vanliga fall.

 

Måndag 1 april, 2024

Måndag 1 april, 2024

Minikurs

I minikursen ingår en 45-minutersridlektion samt uppvisning.

Alla nivåer är välkomna, både de som aldrig har ridit innan, till de som ridit ett tag! Vi delar in deltagarna i grupper utifrån nivå, därför får ni exakt tid när vi ser vilka som ör anmälda, men räkna med en timme nån gång mellan klockan 11 och 14. Det blir en grupp per timma, och vi meddelar er vilken grupp och tid via e-post några dagar innan kursen.

Detta ingår i varje grupp:

  • Ridlektion i 45 minuter
  • Uppvisning
  • En stilig prisrosett

OBS:

Då detta är en minikurs på shettisridskolan vänder detta sig främst till små ryttare mellan 4 och 8 år. Om ditt barn behöver ledare, får ni ordna en själva. Hjälmar och västar finns att låna.

För anmälan fyll i formuläret här nedanför.

PRIS: 475 KR

Anmälan är bindande.

2–4 april 2024, kl 8.30-16.00

2–4 april 2024, kl 8.30-16.00

Hoppridläger, 3 dagar

Läger för dig som älskar att hoppa. Du kommer att få lära dig hoppa bana, träffa nya vänner, mysa med hästarna och det blir en avslutningstävling (Pay & Jump) på lämplig höjd.

Detta är ett dagridläger och lägerdagarna pågår kl 8.30-16.00 (sista dagen avslutas runt kl 14 efter hopptävlingen där familj är välkomna som publik från kl 12.00).

Alla nivåer är välkomna, och även elever som inte rider hos oss. Barn och ungdomar från 7 år och uppåt. Alla deltagare vinner en fin rosett samt ett påskägg! Lunch och middagar ingår.

För anmälan fyll i formuläret här nedanför.

PRIS: 3545 KR

Anmälan är bindande.

Vi kan erbjuda laktos- och mjölkfria alternativ. Vid annan specialkost får man gärna komplettera med medhavd mat till delar av vår mat som man inte kan/vill äta. Det finns tillgång till kylskåp och micro.
T ex önskemål om hästar (vi kan inte garantera en viss häst, men vi försöker uppfylla önskan så gott det går)
Anmälan till kurserna är bindande. Vid sjukdom/skada ska det anmälas så snart som möjligt.