Påsklovet
Ridskolan håller som vanligt igång även på helgdagar samt under påsklovet som är vecka 14 i Ale. Samma vecka (dvs v. 14) kommer vi att ha vårterminens teorilektioner och ni har lämnat bra önskemål om vad ni vill göra och lära er. Har ni fler önskemål kring det kan ni svara på detta mejl med era önskemål. Under påsklovet kommer vi även att erbjuda hoppridläger i 3 dagar, samt en mini-kurs för de yngre barnen (även de som inte ridit tidigare kan vara med på mini-kursen). Läs mer och anmäl ditt barn på vår hemsida: 
https://aleponnyranch.com/kurser/

Terminens maskeradvecka
Även i år kör vi vårterminens maskeradvecka vecka 21 (20–25 maj). Så det är dags att börja klura ut någon utklädnad nu 🙂

Terminsavslutning
Vårterminen kommer att pågå ända fram till 29 juni. De som rider på fredagar kommer att ha ett tillfälle mindre, då midsommarafton är den enda avvikande dagen som vi inte har någon ridskola.

Viktig info om filmning och delning på sociala medier
Filmning under ridlektioner kräver godkännande från alla i ridgruppen och instruktören. Fråga ridläraren, som i sin tur frågar alla elever i gruppen. Du som rider på en lektion där någon vill filma, har självklart rätt att säga nej om du inte vill att någon ska filma. Gäller varje enskild gång. Det är såklart endast tillåtet att man filmar sitt eget barn/ får hjälp av någon att filma sig själv. Om man vill lägga ut film på sociala medier, skall det vara en positiv spegling, i ett rättvist sammanhang och utan ljud eller med pålagd musik. Filmning är endast tillåtet för privatbruk. Ridskolan är en arbetsplats för hästar och människor, det är aldrig tillåtet att lägga ut film med personal eller elever som inte har gett sitt godkännande. Gäller varje enskild gång. Syftet med vår policy är gemenskap, glädje och trygghet. Om policyn överträds kommer vi tyvärr att införa förbud mot all fotografi/filmning.

Till sist vill vi önska er en trevlig helg och en kommande glad påsk!