Nästa vecka, vecka 43, är det äntligen dags för terminens maskeradvecka! Alla som vill får klä ut sig (även föräldrar/medföljare!). Det kommer som vanligt bli lite tävlingar på Instagram för de som klär ut sig, där ni har chans att vinna fina priser.
Veckan efter, vecka 44, så har skolorna lovuppehåll och detsamma gäller för ridskolan. Vi kommer istället att ha lite läger och kurser under lovet (fåtal platser finns lediga) se mer och anmäl er på: https://aleponnyranch.com/kurser/. På denna sida kommer det strax även komma upp läger och kurser under jullovet.
Lite senare i höst kommer en ridlektion att bytas ut till en teorilektion, där vi kommer att gå igenom en massa roliga och viktiga saker kring hästarhållning.
Söndag 12 december kommer vi att anordna en luciashow med marknad. Mer info kommer i våra kanaler längre fram, men boka upp datumet i kalendern redan nu!
Höstterminen pågår fram till och med 19 december, sen drar vårterminen igång 3 januari 2022. Första perioden av vårterminen ska vara betald senast 26 november. Ni kan se alla betalperioder och terminsdatum på den här sidan: https://aleponnyranch.com/lektionsschema/. Här kan ni även se schema med gruppnivåer.
För er som gillar framförhållning kan vi tipsa om att våra sommarläger 2022 finns att anmäla sig till redan nu, kolla här: https://aleponnyranch.com/sommarlager/.