Maskeradvecka

Nu börjar man ana att sommaren är på intågande, och snart kommer terminens stora höjdpunkt – MASKERADVECKAN!!! Hela vecka 21 kommer vi att ha maskeradtema på ridskolan och både elever, ponnyer och ridskolefröknar m.fl uppmuntras att klä ut sig till något valfritt. Som vanligt kommer vi att ha en Instagram-tävling med fina priser, håll utkik på vårt Instagram-konto för mer info. 

Vara med på foto?
Som ni säkert har sett gillar vi att fotografera mycket i vår verksamhet. Vi frågar alltid föräldrarna om det är okej att deras barn är med på bilderna innan vi publicerar. Men för att göra detta lite smidigare, och även för att fånga upp om det är någon som absolut inte får fotas över huvud taget, så får ni jättegärna fylla i formuläret om fotografering här: https://aleponnyranch.com/fotograferingsmedgivande/  

Avslutning och sommarlov

Vårterminens sista dag på ridskolan är på lördag 19 juni, sedan drar alla ridläger igång veckan efter. Vi har ett fåtal lediga platser på några av sommarens ridläger. Gå in på vår hemsida och kika för att läsa mer och anmäla er: https://aleponnyranch.com/sommarlager/. Ni som redan är anmälda, men som inte betalat hela lägeravgiften, vill vi gärna påminna om att hela lägret ska vara betald senast 28 maj. 

Höstterminen
Faktura för höstens första period skickas ut i början av juni, och ska vara betald senast 28 juni. Vill man inte fortsätta rida på ridskolan behöver man skicka ett mail till oss med uppsägning senast 10 juli. 
Höstterminen startar 9 augusti och alla fortsätter i sina grupper om inget annat har avtalats. 

Fler 45-minuterslektioner
Då efterfrågan på 45-minuterslektioner är större än antalet 45-minutersgrupper så kommer vi att förlänga några av 30-minuterslektionerna på både ponny- och shettisridskolan. De som berörs av detta har fått mail om det för länge sen. Då vissa vill fortsätta att rida 30 minuter, så kan det bli några lediga platser i vissa 45-minutersgrupper. Är ni intresserade av att byta till en 45-minutersgrupp istället, maila till oss så kollar vi på det. 

Prisändringar
Priserna på 30-minuterslektionerna kommer att vara oförändrade till hösten. Däremot kommer vi att justera priserna på 45-minuterslektionerna för att de bättre ska matcha 30-minuterslektionernas minutpris. Läs mer om höstterminens priser och schema på hemsidan: https://aleponnyranch.com/hostterminens-priser-och-schema/
 
Vi vill tacka alla som stannar hemma när de har sjukdomssymptom eller sitter i karantän ❤️
Bella på maskerad