Nu börjar julen krypa sig närmre och höstterminen tar slut om ett par veckor. Lördag 17 december rider de sista grupperna terminens sista lektion.

 

Vårterminen börjar igen redan 2 januari, men för den som inte klarar av att vara ifrån våra mysiga ponnyer så länge, kan anmäla sig till miniridkursen 26 december, eller till hopplägret 27-29 december. Läs mer och anmäl er här: https://aleponnyranch.com/kurser/ (mini-kursen kan passa perfekt för småsyskon som är nyfikna på att testa på hur det är att rida).

 

Under vårterminen 2023 kommer ridskolan att hålla igång ALLA veckor och dagar mellan 2 januari och 17 juni, vi kommer alltså inte ha uppehåll för sport- eller påsklov. Det innebär lite färre läger och kurser, men vi kommer att hålla i de populära Pay & Jump-kurserna på vissa helger under terminen.

 

En annan nyhet för vårterminen är att vi kommer att starta några nybörjargrupper på shettisridskolan på lördagar! Så känner ni någon som har barn i 3-7-årsåldern får ni gärna tipsa dem om detta.

 

Vi vill även påminna er om att vi kommer att ha vårt traditionella luciafirande och julmarknad söndag 11 december kl 10-12! Det kommer bland annat att bli:
• Luciatåg med hästar (alla är välkomna att gå med)
• Ponnyridning
• Marknad med olika försäljare (vill du vara med och sälja något? kontakta oss)
• Tävlingar för hela familjen
• Lotteri
• Fri entré!
Dagen kommer att starta med ett luciatåg där alla som vill får GÅ med. Läs mer här: https://aleponnyranch.com/luciafirande-med-julmarknad/

 

Sommarridläger 2023 ligger nu uppe på vår hemsida och ni kan börja anmäla era barn redan nu! https://aleponnyranch.com/sommarlager/