Vi går strax in i den sista månaden av 2020 – ett år som varit väldigt annorlunda, men vi har kämpat på och hjälpts åt. Och som tur är så har 2020 inte bara varit eländigt, utan det finns många roliga saker att minnas också. För att hjälpa er att minnas alla de ljusa och härliga stunderna från stallet, har vi tagit fram en årsbok, fullproppad med foton på både våra ponnyer och elever, och den kan nu beställas i vår helt nya webbshop! I webbshoppen hittar ni även andra produkter på era favoritponnyer, och ni beställer direkt på webbsidan och kan sedan hämta upp produkten hos oss. Har ni idétorka på julklappar så har vi lösningen här 😉

Juluppehåll

Ridskolan håller igång fram till 19 december 2020, sedan startar vårterminen den 4 januari. Alla ridabonnemang fortsätter automatiskt, de löper över både årsskiften och terminer. Under juluppehållet kommer vi att ha tre olika ridkurser, dessa hittar du på hemsidan och det finns platser kvar på samtliga. Sommarens ridläger är också öppna för anmälan, och även detta kan vara ett julklappstips.

Nya villkor och betalningsrutiner

Från och med årsskiftet (1 januari 2021) träder våra förnyade villkor gällande betalning och uppsägning i kraft.

Nya betalningsrutiner

Länge, länge, har vi (som en av landets väldigt få ridskolor) använt oss av månadsbetalning, istället för terminsavgifter. Tyvärr fungerar inte detta längre då det tar alldeles för mycket administrationstid av oss. Så från och med vårterminen 2021 kommer vi att dela in terminerna i två perioder (med 11 ridtillfällen var), och man betalar alltså för tre månader på en gång:

Period 1 VT 2021: ridning 4 januari till 28 mars (betalas senast 28 december, 2020)

Period 2 VT 2021: ridning 29 mars till 20 juni (betalas senast 26 februari)

Period 1 HT 2021: ridning 9 augusti till 24 oktober (betalas senast 28 juni)

Period 2 HT 2021: ridning 25 oktober till 19 december (betalas senast 28 september)

Villkor kring uppsägning

Vill man avsluta sitt abonnemang, skall en uppsägning mailas till info@aleponnyranch.com

senast en månad (30 dagar) innan nästkommande period startar. Kommer uppsägningen in senare, men innan periodens startdatum, debiteras man för 30 dagar in i perioden. Har datumet för den nya perioden passerat, räknas det som en påbörjad period. Det går inte att säga upp en pågående period. Det görs inga återbetalningar för en påbörjad period. 

De som haft en abonnemangsavgift som överstigit 2000 kr/månad hos oss, kommer få tre stycken fakturor på en gång med förfallodatum varje månad istället, då vi förstår att det kan bli en för hög klumpsumma. 

Precis som tidigare fortlöper ert abonnemang över både årsskiften och terminer.

Vårterminen 2021

Vårterminen startar som sagt 4 januari och pågår fram till 19 juni.

Vi har uppehåll vecka 7 när skolorna har sportlov, samt vecka 14 när skolorna har påsklov. Men i övrig håller vi igång ridskolan, även på “röda dagar” om inget annat anges. Observera att ridskolan kör på som vanligt på bl.a både första maj och under påskhelgen.