Nyhetsbrev:
Hej på er!
 
Vårterminen har dragit igång, även om våren just nu känns långt borta under snön och kylan. 
 
Vi vill bara påminna om att det nästa vecka (vecka 7) är sportlov och ridskolan har uppehåll under denna veckan. Däremot har vi lite kurser istället, och det finns fortfarande några platser kvar till tisdagens och onsdagens kurser. På tisdag 16/2 är det en balans- och galoppkurs, för dig som vill bli säkrare i sadeln och kunna galoppera. Dagen avslutas med en liten uppvisning där alla får rosett. På onsdag 17/8 är det ridkurs med uteritt. Där rider man först en 45-minuters lektion, för att sedan rida ut en liten tur. Dagen avslutas med tvåbenshoppning/käpphästhoppning där alla får rosett. Läs mer och anmäl ditt barn genom formuläret på den här sidan: https://aleponnyranch.com/endagskurser/.
Under påsklovet som är vecka 14 (veckan efter påsken) har ridskolan uppehåll igen. Även här kommer vi att ha några ridkurser. Håll utkik på vår hemsida eller på våra sociala medier.
 
Under kommande röda dagar, som inte infaller på något skollov, så är ridskolan igång som vanligt. Detta gäller till exempel dagarna under påskhelgen, då har vi ridlektioner på både långfredag och påskafton (utklädnad uppmuntras!) 😉
 
Det börjar trilla in anmälningar till sommarens ridläger. För er som vill säkra en plats så rekommenderar vi att ni anmäler er genom formuläret på den här sidan:
Vi firar alla hjärtans dag genom att ha 15 % rabatt på allt i hela webbshoppen! Skriv in rabattkoden: AP0214 i kassan.
Rabatten gäller fram till 15/2. Passa på att beställa! Ni kan sen hämta ut era varor i samband med er ridlektion vecka 8.
 
Nu håller vi tummarna för ljusare tider med sol och värme.
Allt gott!