Nu börjar löven att skifta färg och mörkret infaller allt tidigare. Det betyder att det snart är halloween och dags för terminens MASKERADVECKA!

Maskeradvecka
Vecka 43 (alltså veckan före lovet) så får alla som vill klä ut sig (även ni föräldrar som vågar!). Maskeradveckan på höstterminen brukar bli lite mer åt det läskigare hållet, om man jämför med vårterminens maskeradvecka. Men det blir minst lika roligt. Så sätt genast igång och klura på vad ni ska klä ut er till när ni har ridlektion vecka 43.

Lov vecka 44
Veckan efter maskeradveckan är det lov, både för skolorna och för ridskolan. Men vi kommer att ha dagskurser, och det finns lite platser kvar (onsdagskursen är full) för de som inte anmält sig än. Gå in och titta här:
https://aleponnyranch.com/endagskurser/

En sprillans ny hemsida
Som ni ser så har vi byggt en ny webbsida. Hoppas att ni gillar den.

Igenridning
Vi får väääldigt mycket mail och sms med frågor om när man kan rida igen efter en missad lektion. Såhär är det. Våra grupper är i princip fulla, så vi har inga lediga platser på lager att erbjuda. Vi har heller inte möjlighet att lägga massa tid på att boka in igenridningar, utan man får helt enkelt chansa och kolla av på plats om det blir någon lucka i någon grupp precis där och då. Hoppas att ni har förståelse för det. De som varit frånvarande på grund av skada eller sjukdom, och har meddelat oss detta innan det missade tillfället har chans att få rida igen. De som valt bort ridlektionen och istället gjort något annat har inte rätt till att rida igen, men vi uppskattar såklart när ni meddelar oss om ni inte kommer ändå 🙂

Årsbok 2020
Vi håller på att ta fram en årsbok med en massa foton och minnen från det här året på ridskolan. Vi jobbar på att kunna börja sälja den i november, men redan nu kan ni lägga en förbeställning. Vi tror att det kommer att bli årets julklapp.

Maya hoppar