Anmäl dig till hopp-in som vi kör varannan lördag

Passar dig med god ridvana och som kan galoppera själv (lägst nivå 3). Hopp-in är endast för elever på vår ridskola, elever utifrån hänvisas istället till kurser och läger.

En timmes hopplektion, men du behöver vara på plats runt 1,5 timme innan och göra i ordning ponnyn du ska rida, samt hjälpa till att bygga fram hinder. Du ska även hinna skritta fram hästen i en kvart innan lektionen startar. Vi kommer att ha 6 elever i gruppen och eventuellt kommer det att bli två grupper, den första gruppen startar kl 14.15 och den senare startar kl 15.20. Du får reda på vilken grupp du kommer att rida i när vi har fått in alla anmälningar och kan planera grupper och hästar. De som ingår i den sista gruppen hjälper i stället till att plocka bort alla hinder, och gör i ordning ponnyn efter ridlektionen.

Du kan boka in dig på så många av passen du vill, men dessa ska alla betalas direkt. Alla anmälningar är bindande. Vi skickar en faktura på alla bokningar när vi har fått din anmälan. Skriv elevens namn, men målsmans mailadress och telefonnummer.

Notera att du behöver ha goda kunskaper i hur man sadlar och tränsar en häst, då vi inte kommer att göra detta åt er.

[ameliaevents type=list]